Egyszerű fűszerpaprika a cégednek, de abból a legjobb!
- Malomköves őrlés
- Profi termesztéstechnológia
- Gyors szállítás
Miért szeretik a cégek a paprikánkat?
- Kíváló fajtákkal dolgozunk
- Intenzív növényházi termesztés technológia, a legjobb ízért és minőségért
- Kézi betakarítás, 14 napos utóérlelés
- Családi malomban őrölt
- Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat
- 3 rétegű tasakot használunk, így a paprika minősége sokáig fenntartható
- Gyors házhozszállítás
A kertészetről
2012. január-március hónapokban megépült az első termesztőberendezésünk, egy 4000 m² Filclair blokkrendszerű növényház. Zöldségtermesztésünk sárgadinnye ültetésével kezdődött 2012. márciusában, amelyet fehérpaprika követett. 2014. évben megkezdük a fűszerpaprika termesztését, amelyet napjainkban is folytatunk. Cégünk folyamatos fejlődésének mérföldköve a 2018-2019 termesztési év volt. Telephelyünk további 20.000 m² termesztőfelülettel és 400 m² manipuláló épülettel bővült. Jelenleg 25.000 m² növényházzal, 30 hektár intenzív zöldségtermesztésre alkalmas szántóterülettel rendelkezünk. Területeinken fűszerpaprikát, bocskor paprikát, csemegekukoricát, valamint salátát termesztünk.
- 2012 óta termesztünk
- 25 000 m² növényház
- 30 hektár szántóterület
- Fűszerpaprika, bocskorpaprika, csemegekukorica és salátatermesztés profin
Így készül a paprika
Palántázás
A kiváló minőségű szaporítóanyagot (palántát) elültetjük.
Nevelés
A termesztés kiemelt, fóliával takart ágyásban, a tápanyagutánpótlás pedig csepegtetőszalaggal történik.
Betakarítás és érlelés
A betakarítást kizárólag kézzel végezzük, amelyet 14 napos utóérlelés követ a tökéletes szín és íz elérése érdekében.
Őrlés, feldolgozás
Az érett darabokat a zöld növényi részektől kézzel mentesítjük. Ezt követően családi paprikamalomban őröljük a paprikát.
Csomagolás és szállítás
Elkészült a kiváló minőségű fűszerpaprika! 3 rétegű tasakba csomagoljuk, hogy a lehető leghosszabb ideig megőrizzük a paprika minőségét. Új és régi partnereinknek kiszállítjuk a rendeléseket, 2-3 munkanap alatt.